Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Skagenröra på smörstekt surdegsbröd Det är inte för intet som skagenröra är en klassiker i det svenska köket. På krispigt, smörstekt surdegsbröd blir det dessutom lite lite godare! Tillbaka till recept Du behöver Antal portioner1 påse Pandalus räkor1 burk Pandalus löjrom1 kruka dill1/2 finhackad rödlök1 burk smetana3 msk majonnäsSaft från en citron Riven pepparrot Salt och svartpepparSmör SurdegsbrödFärsk dill Gör så här Tina räkor och löjrom. Skala räkorna och hacka dem grovt.Blanda räkor, dill, pepparrot, majonnäs och smetana, smaka av med citronsaft, salt, svartpeppar och ev lite cayennepeppar (en smaksak)Stek surdegsbrödet i smör, lägg upp skagenröran på det och dekorera med Pandalus löjrom och färsk dill