Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Smördegspizza med löjrom och räkor December handlar om att ha det mysigt och äta så gott som möjligt. Denna smördegspizza med löjrom och räkor framför en brasa kan bara bli rätt! Dela upp i små fyrkanter och avnjut till hemmamyset, eller varför inte som förrätt till nyårsmiddagen? Tillbaka till recept Du behöver Antal portioner: c:a 12 bitar (till förrätt/snacks)80 g Pandalus löjrom500 g Pandalus räkor 1 smördeg på rulle 2 dl crème fraiche 1 citron, delad i klyftor1/2 rödlök, finhackadDillSvartpepparParmesanost, riven Gör så här Tina räkor och löjrom, skala räkornaSätt ugnen på 200 graderNagga smördegen med gaffel och strö på parmesanGrädda c:a 30 min (beroende på vilken smördeg man använder sig av, se förpackning)Låt svalna och spritsa sedan på crème fraîche Lägg på löjrom, dill, räkor, rödlök och svartpeppar