Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Snittar med kammusslor, avokadokräm och löjrom Inled middagen med en fräsch och krämig aptitretare! Tillbaka till recept Dela på facebook Du behöver 10 snittar Tillagningstid: 15 min150 g Pandalus Kammusslor (1 påse)40 g Pandalus löjrom1 vitlöksklyfta2 avokadosChiliflakesOlivoljaPepparFlingsaltGräslök Gör så här 1. Tina löjrom och kammusslorGör avokadokrämen genom att mixa ihop avokado, flingsalt, peppar, chiliflakes och olivoljaSkär musslorna i hälften och stek dem i smör och en pressad vitlöksklyftaServera allting i små skålar, lägg först avokadokräm, sedan musslor och toppa till sist med löjrom, gräslök och svartpeppar