Bläckfiskringar

Bläckfiskringar

Ingredienser: Förfriterad, tioarmad BLÄCKFISK (Illex argentinus) 35 %, VETEMJÖL, vatten, SOLROSOLJABAKPULVER (E450i, E500ii), salt, FÄRGÄMNE (E101).

Näringsvärde per 100 g bläckfiskringar:
Energi………………………………….819 kJ / 195 kcal
Fett………………………………….……7.8 g
varav mättat fett……………..0.95 g
Kolhydrat.………………………….24.5 g
varav sockerarter………………2.5 g
Protein……………………………..…6.4 g
Salt……………………………………….1.9 g

Upptining:I kylskåp 6 timmar. I rumstemperatur 2 timmar. Pandalus bläckfiskringar smakar allra bäst om de tillagas frysta. Upptinad vara bör ej frysas på nytt.

Förvaring:I frysutrymme; -18°C eller kallare. Se bäst före-datum. I köldfack -6°C eller kallare:  3 dygn. I kylskåp +5°C eller kallare: 1 dygn.

KÄLLSORTERING: Sorteras som plast. Alla material i förpackningen är godkända enligt Normpack.

MILJÖANSVAR: Pandalus tar ett miljömässigt, socialt och etiskt ansvar för produktion och transporter.